De op deze website getoonde informatie is door Top Wheels met grote zorg en aandacht samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Top Wheels behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site kunnen linken naar websites buiten het domein van Top Wheels, welke geen eigendom zijn van Top Wheels, maar zijn enkel ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links opgeroepen worden, verlaat men de website van Top Wheels en kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de externe link, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Top Wheels worden onderhouden wordt afgewezen.

Top Wheels is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Top Wheels sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

De beste banden voor uw auto

De banden zijn het enige contactpunt is tussen de weg en uw auto, daarom zijn goede banden essentieel. De banden moeten niet alleen bij uw rijstijl passen, ook bij het vermogen en het gewicht van de auto, het aantal kilometers dat u elk jaar aflegt en of u veel in de stad of op de snelweg rijdt.

Top Wheels staat voor u klaar

Bent u op zoek naar nieuwe banden, wilt u een complete wielenset of heeft uw auto onderhoud nodig? Neem dan contact met ons op of kom langs in de werkplaats! We bieden graag advies op maat. Bij Top Wheels leveren we kwaliteit tegen een betere prijs!

Specifieke wielen op het oog? wij kijken met u mee.

Neem contact op

Heeft u vragen?

Contact

TopWheels

Slakweg 47A
7011 EW Gaanderen

Tel: 06-53659649
E-mail: info@top-wheels.nl

Openingstijden

Maandag 9.00 - 18.00
Dinsdag 9.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 18.00
Donderdag 9.00 - 18.00
Vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten

Aangepaste openingstijden

Wij zijn gesloten op:
26 en 27 juli
7 t/m 21 september

Kaart

Social